Information

frukt.jpg

Caleo ligger belägen i ena hörnet i korsningen Engelbrektsgatan / Arkivgatan, precis intill Kungsportsavenyn. Vi tillagar mat med inspiration och råvaror från medelhavsländer såsom Italien, Spanien, Frankrike och Grekland. Vi är med andra ord en finare variant av en italiensk trattoria, spansk tapas-bar, grekisk taverna och ett franskt brasserie.

I baren finns allt smått & gott man kan tänkas sig för den törstige, med viner från länderna kring Medelhavet, en mängd olika likörer, whiskysorter, grappa, calvados och cognac i flaskorna samt italiensk öl på flaska. Som vanligt bjuder vi på spröda tortilla-chips till ölen eller chili- och vitlöksmarinerade oliver till vinet. Vår ambition är att servera god medelhvasmat och dryck i kombination med skön musik och absolut bästa tänkbara service i en lugn, kontinental miljö. Vi har etablerat oss för att bli Din kvarterskrog och bar vid Avenyn.

Vi önskar alla hjärtligt välkomna!

Sköna barpriser
Måndag - fredag till kl. 19.00 har vi sköna priser i baren. Som alltid på Caleo har vi smarrigt tilltugg till drycken!

Stor öl, 1 glas vin eller Cider 45:-


Lördagsbubbel

Mellan 14.00 och 18.00 på lördagar serveras ett glas champagne med fruktigt tilltugg och smarrig choklad för 79 kr. Välkommen till bubblet!

Söndagar på Caleo
Grillad De luxe-burgare

Vi gör vår burgare på 250 gram hängmörad Black Angus Beef. Toppad med valfri ost: Roquefort eller Cheddar. Serveras med: Skinny fries, bearnaise & chipotle
199:-

...med en Bloody Mary innan maten: 269:-

De Luxe-burgare och ett glas vin eller flasköl: 249:- 

Caleo · Engelbrektsgatan 39 B · 411 37 Göteborg · Tel 031-708 93 40